Uzman Beyaz Eşya Tamir & Bakım Teknik servisi ve Yedek Parça

Müşterilerimizin dikkatine
0850 532 54 24 ve benzeri telefon numaralarını kullanan Uzman Servis adıyla hizmet veren servis KORSAN SERVİSTİR ve bizimle bir bağı yoktur. Sadece isim benzerliğimiz bulunmaktadır. Durum ile ilgili mağdur olan müşteriler tarafından telefonlar almaktayız. Bilginize.
yetkili+servisi+istanbulUzman Servis Yetkili servis Markası olarak 1979 yılından bu yana 35 yılı aşkın süredir siz sevgili DELONGHI, ESSENSO, CUISINART, KİTCHENAİD, KENWOOD, BRAUN, marka beyaz eşya Küçük ev Aletleri Kullanıcılarına Resmi yetki belgeli yani Yetkili servis hizmeti vermenin yanı sıra ARÇELİK, BEKO, BOSCH VESTEL gibi Pek çok Markanın Buzdolabı, Çamaşır makinesi, Bulaşık makinesi gibi Beyaz Eşya Tamir ve Bakım hizmetini de itina ile yapıyoruz.

Devamı

Uzman Servis

Beyaz Eşya , Mutfak Aletleri , çeşitli küçük ev aletlerine dair özellikler, incelemeleri, püf noktaları, nasıl yapılır, nasıl kullanılır, evde yapılabilecek bakım ve tamir önerileri, Beyaz Eşya Fırsatları na dair içeriklerin bulunduğu uzman servis blogumuzdan;

Bulaşık Makinesini Boş çalıştırmak

Bulaşık Makinesi nasıl boş çalıştırılır?


Bulaşık makinelerimiz zamanla kireç ve bulaşık artıklarıyla kirlenir ve temizlenmeye ihtiyacı vardır. Markası Modeli ne olursa olsun Bulaşık makinelerimiz yeterince temiz yıkamamaya başlayınca makinenizi ve giderini temizlemeniz gerekir. peki Bulaşık makinesi nasıl temizlenir? Bulaşık makinesini temizlemenin yolu nedir detayları uzman servist blog konumuzda;




BULAŞIK MAKİNESİNİ TEMİZLEMENİZ YOLU

Bulaşık makinesinin için kireçten ve bulaşık artıklarından temizlemeniz yolu makinenizi boş olarak çalıştırmaktır.
peki ama nasıl? bulaşık makinesini boş olarak hangi ayarlarda çalıştırmalıyız? içine bulaşık deterjanı koyuyor muyuz?
tuz veya kireç çözücü ekliyor muyuz? bu gibi sorular aklımıza takılabilir.
bulaşık+makinesini+temizlemenin+yolu


BULAŞIK MAKİNESİNİ BOŞ ÇALIŞTIRMAK

Bulaşık makinenizin daha temiz yıkaması için bulaşık makinenizin içini temizlemek için bulaşık makinenizi boş olarak şöyle çalıştırın.

Bulaşık makinenizi boş olarak çalıştırmadan önce makinenizin içerisindeki pervaneleri çekerek yerinden çıkarın ve
deliklerini kontrol edin deliklerde tıkanıklık varsa onları cımbız ve iğne gibi aletlerle temizleyin. pervaneleri bol su altında yıkayın ve içerisinden biraz tazyikli su geçirin. geri yerlerine takın, makinenin bulaşık tezhaglarını da boş olarak içerisine yerleştirin.

Pervaneleri taktıktan sonra


bulaşık+makinesini+boş+çalıştırmak
Normal bulaşık ayarında, makinenizi çalıştırmadan evel

"BULAŞIK MAKİNESİNİ BOŞ ÇALIŞTIRIRKEN İÇİNE NE KOYALIM?"

Makinenizin deterjan gözüne 1 yemek kaşığı karbonat ekleyin
bir kase içerisine de 1,5 su bardağı kadar Elma sirkesi koyup makinenizin içerisine devrilmeyecek şekilde düzgünce yerleştirin.
ve makinenizi boş olarak normal bulaşık ayarında sıcak su ayarınız varsa sıcak suda çalıştırın.

bulaşık makinem temiz yıkamıyor,
bulaşık makinesini nasıl boş çalıştırırız
bulaşık makinesi temizleme
bulaşık makinesi boş çalıştırılırken deterjan konur mu?
içine ne konur,konulur?


gibi sorularınıza cevap verdik. bu işlemden sonra "bulaşık makinem hâla temiz yıkmamıyor" diyorsanız.

0216 465 62 69 numaralı telefondan bizi arayın. bosch bulaşık makinesi samsung bulaşık makinesi Arçelik bulaşık makinesi markası ne olursa olsun istanbul içerisinde aşağıda belirtmiş olduğumuz semtlerden Makinenizi bir telefonla yerinden alalım içini, dışını, kirli su bağlantı noktalarını, filtrelerini iyice temizleyip tamir edelim ve makinenizi tertemiz yıkar bir şekilde size teslim edelim. uzman servist yetkili beyaz eşya tamir bakım ve onarım servisidir.

pırıl pırıl bulaşıklı günler..

uzman servis

son 30 günlük ziyaretçi: