Uzman Beyaz Eşya Tamir & Bakım Teknik servisi ve Yedek Parça

Müşterilerimizin dikkatine
0850 532 54 24 ve benzeri telefon numaralarını kullanan Uzman Servis adıyla hizmet veren servis KORSAN SERVİSTİR ve bizimle bir bağı yoktur. Sadece isim benzerliğimiz bulunmaktadır. Durum ile ilgili mağdur olan müşteriler tarafından telefonlar almaktayız. Bilginize.
yetkili+servisi+istanbulUzman Servis Yetkili servis Markası olarak 1979 yılından bu yana 35 yılı aşkın süredir siz sevgili DELONGHI, ESSENSO, CUISINART, KİTCHENAİD, KENWOOD, BRAUN, marka beyaz eşya Küçük ev Aletleri Kullanıcılarına Resmi yetki belgeli yani Yetkili servis hizmeti vermenin yanı sıra ARÇELİK, BEKO, BOSCH VESTEL gibi Pek çok Markanın Buzdolabı, Çamaşır makinesi, Bulaşık makinesi gibi Beyaz Eşya Tamir ve Bakım hizmetini de itina ile yapıyoruz.

Devamı

Uzman Servis

Beyaz Eşya , Mutfak Aletleri , çeşitli küçük ev aletlerine dair özellikler, incelemeleri, püf noktaları, nasıl yapılır, nasıl kullanılır, evde yapılabilecek bakım ve tamir önerileri, Beyaz Eşya Fırsatları na dair içeriklerin bulunduğu uzman servis blogumuzdan;

Yeni Essenso ütüler geliyor

Yeni Essenso ütüler geliyor

Ev Perakende Mağazacılığının Önde Gelen İsmi Esse; Evde Profesyonel Sonuçlar Elde Etmek İsteyenlere Yönelik Tasarladığı Yeni Essenso Ütü Ailesini Piyasaya Sunuyor.



ESSENSO YENİ BUHAR KAZANLI ÜTÜLER
Müşterilerine kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunan Esse; mutfak grubu markalarından Essenso'nun yeni ütü ailesini tüketicinin beğenisine sunuyor. Essenso markalı yeni seri; zamandan ve enerjiden tasarruf ederek, evde profesyonel sonuçlara olanak tanıyor.
Essenso markalı yeni ütüleme serisi; 5 bar buhar basınçlı ütü; press ütü ve klasik buhar kazanlı ütü çeşitlerinden oluşuyor. Seride; 5 bar tank buhar basıncına sahip Essenso My Pressing 1 ve 2, press ütü olarak; Essenso Steam Press ve buhar kazanlı ütü olarak; Essenso Easybox, Easylife, Essenso P26 –P27 ve Essenso Success ürünleri yer alıyor.



Klasik ütülere oranla, kullanıcıya birçok avantaj sağlayan ürün ailesi, bekleme süresini ortadan kaldırmasının yanı sıra; kolay doldurulabilme ve kesilme ya da erteleme olmadan ütü yapabilmeye olanak tanıma gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Yeni seri; kıyafetler, perdeler ve kumaşlar için dikey ütüleme; kireçlenmeye karşı tam koruma ve auto-shut off özelliği ile güvenliği en üst düzeye çıkartma gibi seçenekleri ile fark yaratıyor.

Essenso'nun yeni ütü serisinin piyasadaki benzerlerinden tamamen ayrıştığını ifade eden Esse Pazarlama Müdürü Seçil Sayındı; "Esse olarak, Türk tüketicisine çok özel bir ürün ailesi sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zaman ve enerji tasarrufunu ön plana çıkarttığımız seri, tank çeşitliliği ile de tüketicinin ihtiyaçlarına uygun ürün alternatifleri sunuyor. Essenso markamız, bu seri ile daha da güçleniyor." dedi.



Essenso Yetkili Servisi istanbul


son 30 günlük ziyaretçi: